nieuws

Druk bezocht afscheid Gerrit van der Valk

Hotel

Ongeveer vijftienhonderd mensen hebben zaterdagmiddag de uitvaartmis voor de overleden horecaondernemer Gerrit van der Valk bijgewoond. De parochiekerk Heilig Hart in Vught bood plaats aan duizend familieleden en genodigden. Overige bezoekers volgden de dienst via een videoverbinding in een tent naast de kerk.

Druk bezocht afscheid Gerrit van der Valk

Een woordvoerder van de familie heeft dat gemeld. Volgens hem was de dienst een echte familiebijeenkomst, waar de zoons en kinderen van de bekende horecabaas hebben gesproken en gezongen. Ook de operazangers Ernst Daniël Smid en Marco Bakker hebben tijdens de mis gezongen.

Na afloop was er in het eigen hotel Vught gelegenheid voor belangstellenden om de nabestaanden te condoleren. Gerrit van der Valk zal zondag in besloten kring worden bijgezet in graf van zijn familie in het Brabantse Nuland.

Van der Valk overleed bijna twee weken geleden op 80-jarige leeftijd in Marbella. Hij was jarenlang de baas van het gelijknamige familieconcern. De afgelopen jaren bouwde hij het bedrijf uit met tientallen restaurants, hotels en motels in meerdere landen.

Reageer op dit artikel