nieuws

Duitse aanwinst Van der Valk

Hotel

De Nederlandse hotel- en restaurantketen Van der Valk is per 1 september eigenaar van het Le Meridien Hotel in het Duitse Hildesheim. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand gelegen in het oude centrum aan de markt en wordt beschouwd al één van de mooiste historische pleinen van regio.

Duitse aanwinst Van der Valk

Hildesheim ligt aan de A7 (Hamburg – Kessel) vlakbij Hannover. Het hotel was van de Starman – Le Meridien Groep. Van der Valk Hotel Hildesheim, zoals de nieuwe aanwinst wordt genoemd, ligt op slechts 15 minuten van de Hannover Messe. Met deze vestiging komt het totaal van de Van der Valk vestigingen in Duitsland op tien.

Het viersterren hotel met 110 luxe hotelkamers beschikt over acht conferentiezalen, een specialiteitenrestaurant, een hotelbar, een overdekt zwembad, een fitnesszaal en een sauna.

Reageer op dit artikel