nieuws

Duitse hotels ontketenen golfoorlog

Hotel

In Duitsland hebben hotels zich nadrukkelijk gemengd in de strijd om de gunsten van golftoeristen. De ‘golfoorlog’ wordt aangewakkerd door hotels die zijn aangesloten bij Wellness-Hotels-Deutschland, een samenwerkingsverband van 44 kuuroordhotels.

Het begrip ‘wellness’ staat voor ontspanning, rust, massages en schoonheidsbehandelingen. Maar ook golf is een goede manier om te ontspannen. Daarom biedt Wellness-Hotels-Deutschland uitgebreide golfmogelijkheden aan.

Deze mogelijkheden worden met pakkende teksten onder de aandacht gebracht. “Een mix van golfen en kuren haalt een gummetje door je hoofd”, aldus een lyrische Michael Altewischer, directeur van Wellness-Hotels-Deutschland.

Vrijwel alle aangesloten kuurhotels hebben in de nabije omgeving de beschikking over één of meerdere golfbanen. Golf- & Wellnesshotel Schloss Teschow spant de kroon. Dit hotel beschikt over een eigen golfgebied van 100 hectare met daarop een 18-holes golfbaan.

Reageer op dit artikel