nieuws

Duizenden extra gasten voor hotels op Schiphol

Hotel

Hotels op en rond Schiphol hebben de afgelopen dagen door annuleringen en vertragingen van vluchten duizenden extra gasten over de vloer gehad. Alleen al het Dorint Hotel Amsterdam Airport heeft tot vandaag zeker drieduizend extra gasten ontvangen.

Duizenden extra gasten voor hotels op Schiphol

Dat laat general manager Kees Teer van Dorint Hotel Amsterdam Airport weten.

‘Maar ook werknemers op Schiphol waren vorige week genoodzaakt hier te overnachten toen zelfs de treinen en bussen niet meer reden. Die hebben zelfs op onze Massage Bedden in de wellness gelegen. In de vergaderzalen stonden tientallen “roll aways” klaar voor onze eigen medewerkers’, aldus Teer.

Teer zegt te hopen dat vandaag de problemen op Schiphol door het winterse weer meevallen zodat iedereen tijdig op de plaats van bestemming is om Kerst te vieren.

Reageer op dit artikel