nieuws

Easyhotel: 232 kamers erbij dit jaar

Hotel

Het scherp geprijsde Easyhotel opent dit jaar nog 232 nieuwe kamers in Nederland. In Den Haag aan de Parkstraat komt een hotel met 110 budgetkamers. Aan het Weena in Rotterdam komt een hotel met 122 kamers. Voor beide hotels staat de opening gepland voor eerste helft van 2012.

Easyhotel: 232 kamers erbij dit jaar

Easyhotel is een afgeleide van Easyjet van de Griek Sir Stelios Haji-Ioannou. In de basis ene lage prijs, voor extra’s moet worden bijbetaald. Wereldwijd heeft de hotelketen vijftien vestigingen in de grote steden van Europa en het Midden Oosten.

Een kamer in het Amsterdamse easyHotel, het eerste van Nederland, is boekbaar vanaf 49 euro. Dit hotel met tachtig kamers is in oktober vorig jaar geopend. Naar eigen zeggen draait het hotel tot nu toe met een gemiddelde bezetting van 97 procent.

De franchiserechten van easyHotel Benelux zijn inhanden van DanZep Hotels. Lucas Drewes is operationeel directeur van easyHotel Benelux.

Reageer op dit artikel