nieuws

Ebookers lanceert iPad Hotels applicatie

Hotel

Ebookers heeft iPad Hotels gelanceerd. Een applicatie die reizigers de gelegenheid biedt om altijd en overal hotels te zoeken en boeken. De app is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Fins en Noors.

Ebookers lanceert iPad Hotels applicatie

Dat meldt Tourpress Holland. De app biedt reizigers alle hotels van het online boekingsbureau wereldwijd, vergelijkingsmogelijkheden en beveiligde boeking in drie stappen. iPad Hotels is gratis te downlaoden in de Apple iPad App Store.

De dichtsbijzijnde hotels zijn te vinden door de gps op de iPad te gebruiken of te zoeken op stad, adres, postcode of herkenningspunt. Ook beschikbaar zijn duizenden hotelrecensies, een vergelijkingstool en foto’s en omschrijvingen.

Reageer op dit artikel