nieuws

Eden Amsterdam Manor Hotel open

Hotel

Het nieuwe Eden Amsterdam Manor Hotel heeft na een anderhalf jaar durende verbouwing en intensieve renovatie de eerste gasten ontvangen. Het viersterrenhotel in een monumentaal pand aan de Linnaeusstraat is voorzien van luxe interieur met een Amsterdamse tintje.

Eden Amsterdam Manor Hotel open

In het Eden Amsterdam Manor Hotel staat de beleving van de stad centraal. Het pand, dat voorheen dienst deed als Burgerziekenhuis en later als Stadsdeelkantoor, is onderdeel van Amsterdamse historie. Deze geschiedenis is op speelse wijze in het interieur doorvertaald.

Het hotel zet in op samenwerking met lokale partners. Zo zijn een aantal minibars gevuld met Amsterdams bier van Brouwerij ’t IJ en krijgen hotelgasten gratis toegang tot Het Tassenmuseum. Ook maakt het hotel gebruik van een speciale ILOVEFASHIONNEWS scooter en fietsen en worden in het hotel exposities van Galerij Louise Smit georganiseerd.

Eden Amsterdam Manor Hotel is gelegen in de Oosterparkbuurt op loopafstand van Artis en het Tropenmuseum in Amsterdam. Het grote terras aan de voorzijde van het hotel, de pure Italiaanse gerechten en een goed glas wijn verzekeren van een ontspannen zomeravond, zo laat Eden in een persbericht weten.

Het hotel mikt naast hotelgasten ook op de buurt. Om dat te laten zien heeft Eden Amsterdam Manor Hotel de hele buurt op zondag 10 juli uitgenodigd voor een feestelijke opening met een rondleiding door het hotel en proeverij in het restaurant. Met het Eden Amsterdam Manor Hotel en eetgelegnheid Enoteca is Amsterdam Oost volgens Eden een unieke hotspot rijker.

Reageer op dit artikel