nieuws

Eden, Club Air en StorySellers met boot in gay parade

Hotel

Eden City Hotels, Club Air en StorySellers varen zaterdag mee met een boot in de gay parade door de grachten van Amsterdam. Met als thema ‘AIR’s stoute sprookjesbal in de garden of Eden’ willen de drie partijen hun betrokkenheid bij de hoofdstad benadrukken.

Eden, Club Air en StorySellers met boot in gay parade

De hotelketen doet mee om de betrokkenheid bij Amsterdam te tonen en te vergroten. ‘In onze brand DNA – Love City Live – hebben wij onze stad en zijn uniekheden hoog in het vaandel staan’, meldt Eden. ‘Een van de zaken waarom wij Amsterdam zo uniek vinden, is dat wij van historie de gay capital van de wereld waren. Die titel staat onder druk en dij willen meehelpen de stad weer beter op de kaart te zetten. Wij voelen ons nauw betrokken.’

‘Van de stoute dromen een waargebeurd sprookje maken’, aldus Eden. Met een boot vol sprookjesfiguren, entertainers met stoute acts, een bellenblaasmachine en zinderende muziek willen Eden, Club Air en StorySellers passagiers en toeschouwers ‘een ware beleving bieden’.

Reageer op dit artikel