nieuws

Eden koopt Einhovense WTC-licentie

Hotel

De Eden Hotel Group heeft de licentie van de Eindhovense WTC gekocht. Eden ambieert om rondom het Holiday Inn Hotel, waarvan het sinds 2007 eigenaar is, zakenactiviteiten te ontplooien.

Eden koopt Einhovense WTC-licentie

Dat laat directielid Felix Hillen van Eden weten. ‘Er ligt een grote lap grond rond het hotel. Onze ambitie om er meer mee te doen op het gebied van de zakelijke markt, komt overeen met die van de gemeente. Dus dat gaan we bestuderen’.

Eden denkt aan faciliteiten voor extended stay, een mooi restaurant, vergadercentra en flexibele kantoorruimte bieden met hoogwaardige service. Hillen: ‘Maar het is nog geen gedane zaak. Wij hopen dat in de loop van 2009 een plan gepresenteerd kan worden. Uiteraard willen we ook de WTC Business Club-leden in een vroeg stadium hierbij betrekken’.

Wat wel een feit is, is dat het Holiday Inn Eindhoven grondig wordt gerenoveerd. Het vorig aangekochte hotel van Eden gaat vanaf januari 2009 op de schop. De verbouwing duurt tot september. Het hotel krijgt ondermeer een vestiging van Flo, het succesvolle brasserieconcept van Eden.

Reageer op dit artikel