nieuws

Eden neemt Hotel De Giraf over

Hotel

De Eden Hotel Group neemt per 1 december hotel De Giraf in Emmen over. Het betreft zowel het vastgoed als de exploitatie. De overname van het 83 kamers tellende hotel heeft geen gevolgen voor het personeel.

Eden neemt Hotel De Giraf over

Dat meldt de Eden Hotel Group. Directeur Henk Smit van De Giraf vertrekt bij het hotelbedrijf. Het wordt opgevolgd door een nader te benoemen general manager.

Eden ziet veel kansen in Emmen en vertrouwt op de sterke regiofunctie voor zowel de zakelijke als de toeristische markt. ‘Bovendien is de snelweg A37, die via Zwolle de Randstad en met de A31 naar het havengebied van Noord-Duitsland verbindt, eind 2007 gereed’, aldus directeur Léon Dijkstra.

Dijkstra vervolgt: ‘Dit stimuleert de economische bedrijvigheid van internationaal georiënteerde bedrijven in en rond Emmen. Er zijn minder files, de huur voor bedrijfsruimtes is laag, evenals de huizenprijzen. Dit en de grotere beschikbaarheid van personeel maken dat steeds meer ondernemingen uit de Randstad er voor kiezen zich in deze regio te vestigen’.

Hotel De Giraf ligt in het centrum van Emmen. Het hotel telt drie restaurants (brasserie, à la carte en een Spaans restaurant), een ontbijtrestaurant, vergaderzalen en twee grote evenementenhallen. In de grootste zaal kunnen evenementen en concerten worden georganiseerd tot 2.500 personen.

Reageer op dit artikel