nieuws

Eden-oprichter Dijkstra geridderd

Hotel

Sjoerd Dijkstra, de oprichter van de Eden Hotel Group, mag zich ridder in de orde van Oranje Nassau noemen. Dijkstra is vanochtend geridderd tijdens de jaarlijkse lintjesregen.

Eden-oprichter Dijkstra geridderd

Sjoerd Dijkstra heeft zich bijna dertien jaar ingezet als bestuurslid van Koninklijk Horeca Nedelrand. Daarnaast heeft hij zich jarenlang belangeloos ingezet voor verschillende adviesorganen bij VVV’s, gemeenten en de NBTC. Daarnaast is hij ook geridderd vanwege het feit dat hij ondernemer is, zo meldt communicatiebureau USP.

Sjoerd Dijkstra is oprichter van de Eden Hotel Group. Het groeiende hotelbedrijf staat de laatste jaren onder leiding van Léon Dijkstra, zoon van Sjoerd. De hotelgroep telt inmiddels vijftien vestigingen is goed voor een jaaromzet van 60 miljoen euro.

Reageer op dit artikel