nieuws

Eden tekent voor meer vrouwen aan de top

Hotel

De Eden Hotel Group is de eerste hotelketen die het Charter, een project met als doel meer vrouwen aan topfuncties in het bedrijfsleven te helpen, heeft getekend. Eden zit met een percentage van 36 procent boven het gestelde landelijke streefpercentage.

Eden tekent voor meer vrouwen aan de top

In de Oude Zaal van de Tweede Kamer in Den Haag tekende Eden-directeur Sjoerd Dijkstra recent het Charter Talent naar de Top getekend. Verder onder andere Prinses Maxima, Minister Van der Hoeven van Economische Zaken en Staatssecretaris Van Bijsterveldt aanwezig.

Met het Charter Talent naar de Top wil de Taskforce een hogere toestroom, doorstroom en behoud van vooral vrouwelijk talent in tipfuncties bereiken. De Taskforce meent dat breed gedragen ondertekening en naleving van het Charter op termijn leidt tot de beoogde toename van het aantal vrouwen in topfuncties.

Reageer op dit artikel