nieuws

Eden zet Rob Veeger op De Giraf

Hotel

Rob Veeger is de nieuwe general manager van Hotel De Giraf in Emmen, de jongste aanwinst van de Eden Hotel Group. Veeger komt over van De Heerlickheijd van Ermelo, waar hij op dit moment nog directeur is.

Eden zet Rob Veeger op De Giraf

Veeger gaat per half december het begin deze maand overgenomen De Giraf leiden. Een van zijn opdrachten zal zijn het viersterrenhotel annex sport- en congrescentrum uit te breiden.

‘Het complex, dat drie hectare beslaat, de exploitatie en het vastgoed hebben wij in zijn geheel overgenomen. Momenteel worden de mogelijkheden bestudeerd om zowel het hotel als sportcentrum uit te breiden. Wij verwachten met Rob Veeger een uitstekende manager in huis te hebben gehaald, die de vele mogelijkheden die dit complex nu biedt nog verder uit te bouwen’, aldus Director of Operations Frans Wientjes van de Eden Hotel Group.

Rob Veeger komt over De Heerlickheijd van Ermelo in Ermelo. Daarvoor was hij werkzaam voor Grand Hotel Wientjes in Zwolle en Hotel Klein Zwitserland in Heelsum. Eden noemt Veeger verder een excellente wijnkenner.

De exploitatie en het vastgoed van hotel De Giraf in Emmen is op 28 november aangekocht door de Eden Hotel Group. Inmiddels heet het bedrijf Eden Hotel De Giraf. Het hotel telt 83 kamers en is het zeventiende hotel van de groep.

Zie ook

Reageer op dit artikel