nieuws

Eerste Badkamer Award voor hotels

Hotel

Hotelbadkamers kunnen volgend jaar voor de eerste keer meedingen naar de Badkamer Design Award.

Eerste Badkamer Award voor hotels

De jaarlijkse prijs voor design badkamers wordt volgend jaar voor de zevende keer uitgereikt. Deze editie kent voor het eerst een aparte prijs voor specifieke ontwikkelingen op het gebied van sanitair.

Architecten, installatiebedrijven en opdrachtgevers kunnen tot 15 oktober badkamers aanmelden voor beoordeling op de site van de Award.

De bekroonde badkamers zullen worden geëxposeerd op de vakbeurs VSK en de aansluitende consumentenbeurs Baden in Holland, in februari in de Utrechtse Jaarbeurs.

De ontwerper van de winnende hotelbedkamer krijgt 10.000 euro, de opdrachtgever en de aannemer/installateur ontvangen een oorkonde en een troffee.

Bij de ‘home’ badkamer Award verdient de ontwerper ook 10.000 euro, en verdient de opdrachtgever een weekend voor twee in een designhotel in Europa.

De Badkamer Design Award is een tweejaarlijkse prijs voor badkamers in Nederland, bedoeld om ontwikkelingen in ontwerp en inrichting te stimuleren en onder de aandacht te brengen van vakgenoten en het grote publiek.

Reageer op dit artikel