nieuws

Eerste boek Oostwegel voor minister

Hotel

Minister van Economische Zaken Maria van der Hoeven heeft het eerste exemplaar van het nieuwe boek van Camille Oostwegel in ontvangst genomen. Dat gebeurde donderdag 26 april in Château St. Gerlach, één van de toplocaties van Oostwegel.

Eerste boek Oostwegel voor minister

Het nieuw boek van Oostwegel heeft de titel Alles moet bevochten worden gekregen. Het boek beschrijft de wijze waarop de cultuurliefhebber en gedreven ondernemer in de wereld staat, wat zijn drijfveren zijn en hoe hij is gegroeid.

Het boek is geschreven door Rosalie Sprooten en John Hoenen, die het eerste exemplaar overhandigde aan Oostwegel. Oostwegel op zijn beurt reikte daarna officieel in het tuinpaviljoen van Château St. Gerlach het eerste boek uit aan CDA-minister Maria van der Hoeven, zelf afkomstig uit het Limburgse Meerssen.

Tip:

Bestel hier het boek van Camille Oostwegel

Reageer op dit artikel