nieuws

Eerste gasten 20 oktober in easyHotel Amsterdam

Hotel

De kamers in het eerste easyHotel van Nederland zijn vanaf nu te boeken. Overnachten in easyHotel Amsterdam kan vanaf 20 oktober. Een tweepersoonskamers is te boeken vanaf 49 euro. easyHotel volgt dezelfde strategie als easyJet dat uit dezelfde koker komt; bijbetalen voor alle extra’s.

Eerste gasten 20 oktober in easyHotel Amsterdam

Amsterdam krijgt het eerste easyHotel van de Benelux, op de hoek van de Ferdinand Bolstraat en de Van Ostadestraat. Half november wordt het hotel officieel geopend. De minimum kamerprijs van 49 euro is exclusief wifi, ontbijt of flat screen tv. TV-kijken voor 24-uur kost 5 euro extra, TV, internet & Movieclub is te boeken voor 12,50 per 24 uur. Een extra schoonmaakbeurt van de hotelkamer kost 15 euro.

Easygroup

De Griekse eigenaar Sir Selios Haji-Ioannou – oprichter van de easyGroup – is blij dat hij Amsterdam kan toevoegen aan de portfolio. ‘Onze gasten van over de hele wereld zijn reeds vertrouwd met het easyHotel-concept. Geweldig dat Amsterdam nu ook onderdeel van onze ‘familie’ gaat uitmaken’, zegt de ondernemer.

easyHotel heeft vijftien vestigingen in de grote steden van Europa en het Midden Oosten. De keten heeft pas onthuld ook naar Afrika te gaan. Nederland krijgt nog easyHotels in Den Haag en Rotterdam.

Reageer op dit artikel