nieuws

Eerste vijfsterrenhotel Drenthe geopend

Hotel

Drenthe heeft zijn vijfsterrenhotel. Maandagavond opende Residence Hunzebergen in Exloo haar deuren. Het legendarische komische duo meneer en mevrouw De Bok zorgden voor de openingsact. Eigenaar Tom Westermeijer was zeer geëmotioneerd.

Eerste vijfsterrenhotel Drenthe geopend

Grote man achter het super-de-luxe hotel Residence Hunzebergen in Exloo is Tom Westermeijer. De 69-jarige bekende vastgoedmagnaat kocht drie jaar geleden het verpauperde Hunzebergen en maakte er een tophotel van, het eerste vijfsterrenhotel van Drenthe.

Voor het openingsfeest had Westermeijer veel bn’ers uitgenodigd, meldt het Dagblad van het Noorden. Daarbij onder andere André van Dijn en Corrie van Gorp, die als meneer en mevrouw De Bok de openingsact verzorgden.

‘Dit is een hele emotionele avond voor mij’, liet Westermeijer weten. De steenrijke vastgoedmagnaat liet zijn hotel officieel openen door de Commissaris van de koningin Relus ter Beek en burgemeester Tryntsje Slagman van de gemeente Borger-Odoorn.

Zie ook

Reageer op dit artikel