nieuws

Eftelinghotel ondergaat verbouwing

Hotel

Het Efteling hotel in Kaatsheuvel wordt momenteel verbouwd. De 98 kamers van het hotel worden voor 1,6 miljoen euro vernieuwd.

Eftelinghotel ondergaat verbouwing

De laatste verbouwing van het Efteling hotel dateert van 2000. Het hotel zelf is negentienjaar oud. Het nieuwe thema van het hotel is ‘Een luchtkasteel vol sprookjes’. Dit meldt Omroep Brabant.

De traditionele rode kamers worden compleet vernieuwd naar blauw. De torenkamers en de themasuites blijven hetzelfde. In april dit jaar moet de verbouwing klaar zijn. Het hotel ontving in de negentien jaar van haar bestaan 1,2 miljoen gasten.

De Efteling bezit sinds 2009 ook het bungalowpark Bosrijk. Het hotel lijdt hier niet onder, integendeel, het profiteert van het bungalowpark. Sinds de opening van park Bosrijk én de permanenten openstelling van het attractiepark steeg het aantal overnachtingen in het hotel.

Reageer op dit artikel