nieuws

EHP koopt zeven Duitse Achat hotels

Hotel

Het Nederlandse investeringsfonds European Hospitality Properties (EHP) heeft voor een bedrag van ruim 70 miljoen euro het vastgoed van zeven hotels van de keten Achat in Duitsland gekocht. Het management blijft wel in handen van Achat.

EHP koopt zeven Duitse Achat hotels

Drie van dee hotels staan in München, de overigen in Karlsruhe, Hannover, Stuttgart en Hoyerswerda.

De overdracht wordt verspreid over 2008 uitgevoerd, en vormt voor het jonge EHP een aanvulling op de portfolio, die tot nu toe bestond uit zes Nederlandse Golden Tulip hotels.

Doel van het fonds is om Europese hotels in het hogere segment aan te kopen. Dat hoeven niet persé ketenhotels te zijn. De komende tijd gaat EHP onderzoeken of er meer mogelijkheden zijn in Europa, zegt directeur Huib Boissevan van Annexum, de moedermaatschappij van EHP.

Reageer op dit artikel