nieuws

Eigen geurlijn voor Figi

Hotel

Hotel Theater Figi in Zeist heeft een eigen geurlijn ontwikkeld. De ‘Figi geuren’ wordt verwerkt in onder andere de shampoo en zeep op de hotelkamers.

Eigen geurlijn voor Figi

De exclusieve geurlijn is ontwikkeld ter ere van het 100-jarig bestaan van het horecabedrijf.

De geurlijn is ontwikkeld door het Londense Creative Perfumers en gebaseerd op de veelzijdige gastvrijheid van Figi, de gastronomische aspecten uit de patisserie en ingrediënten uit de lokale natuur, staat te lezen in de nieuwsbrief van het bedrijf.

De subtiele aanwezigheid van deze geur zal de Figi-beleving versterken; bovendien wordt deze verwerkt in onder meer de shampoo en zeep op de hotelkamers. Met de exclusieve geurlijn benadrukt Hotel Theater Figi haar veelzijdige karakter. Meldt Figi.

Naast een eigen geurlijn ontwikkelt Figi ook speciaal Figi ijs en Figi bier. Het ijs is ontwikkeld in samenwerking met Meester IJsbereider Luc Blok.

Reageer op dit artikel