nieuws

Eigen glossy voor AF&BM

Hotel

De AF&BM presenteert zaterdag 21 januari het magazine de ‘AF&BM’. Het eerste exemplaar zal tijdens het jaargala worden uitgereikt aan Martine Zuil (Hoofdredacteur Misset Horeca), Frank Lindner (Hoofdredacteur Hospitality Management) en Maarten Wessels (Columnist Horeca Entree).

Eigen glossy voor AF&BM

Het eenmalige magazine biedt een inkijkje in de vereniging voor Food and Beverage eindverantwoordelijken. Culinair journalist Mara Grimm schrijft in het blad over de lunchbeleving van de founding partners bij sterrestaurant Vinkeles, Lodewijk van der Grinten (directeur KHN) kijkt terug op de eerste F&B Award en columnist Maarten Wessels geeft zijn eigen kijk op de F van Food en de B van Bediening.

Daarnaast onder meer een verslag van de culinaire citytrip naar het Noord Italiaanse Trento en een fotoreportage van alle Founding Partners. De glossy wordt na de lancering toegestuurd aan alle leden, founding partners en een groot deel van de 4-, en 5-sterren hotels in Nederland.

Reageer op dit artikel