nieuws

Eigenaar Center Parcs neemt Belgisch Sunparks over

Hotel

Het Franse toerismebedrijf Pierre & Vacances heeft in België de vakantieparken van Sunparks overgenomen voor 150 miljoen euro. Het gaat om vier parken, die plaats bieden aan bijna 1700 huisjes. Zij blijven onder de eigen naam opereren, meldde Pierre & Vacances vrijdag.

Eigenaar Center Parcs neemt Belgisch Sunparks over

De Sunparks Groep was in handen van de ondernemer Mark Vanmoerkerke. Pierre & Vacances is in Nederland vooral bekend van de vakantieparken van Center Parcs. In België is het bedrijf onder deze formule ook al actief, met twee parken, die een stuk groter zijn dan die van Sunparks.

Center Parcs werkt ook aan uitbreiding in Duitsland en Frankrijk. In Nederland is geen expansie voorzien. Wel wil Center Parcs in ons land de parken renoveren.

Reageer op dit artikel