nieuws

Eindhoven heeft beste Park Plaza

Hotel

Park Plaza Mandarin Eindhoven met aan het roer Nieske van Klinken is uitgroepen tot Hotel of the Year van Park Plaza in Europa. Ook maakte Park Plaza de GM van het jaar en beste medewerker bekend.

Het Park Plaza Mandarin Eindhoven wordt geprezen voor het behalen van het budget en het realiseren van de gestelde doelstellingen. Het hotel werd in Parijs tijdens de jaarlijkse Carlson Conferentie bekroond.

Tot General Manager of the year werd Greg Hegarty van Park Plaza Sherlock Holmes London gekozen. Hassane Bouyrden van het Park Plaza Astrid Antwerp werd uitgeroepen tot Employee of the Year.

Chief Operating Officer Erik van Kessel van Park Plaza Hotels Europe zegt verheugd te zijn met de prijswinnaars. ‘We zijn ontzettend trots op Greg en Hassane die bewijzen professionals te zijn. Hetzelfde geldt voor het team van Park Plaza Mandarin Eindhoven, die door de jaren heen bewijzen een winnende formule te hebben’, aldus Van Kessel.

Eindhoven heeft beste Park Plaza

Reageer op dit artikel