nieuws

Elf Amersfoortse hotels vieren samen stadsfeest

Hotel

Amersfoort bestaat dit jaar 750 jaar. Elf hotels in en om de stad vieren dit gezamenlijk met een speciaal jubileumarrangement. Alle deelnemende hotels bieden hetzelfde arrangement aan tegen dezelfde prijs.

Elf Amersfoortse hotels vieren samen stadsfeest

De deelnemende hotels zijn: Logies de Tabaksplant, Campanille Amersfoort, Logement de Gaaper, ISVW Leusden, Tulip Inn Amersfoort, Bilderberg De Klepperman, Van der Valk Leusden, Regardz Hotel Ampt van Nijkerk, Regardz Berghotel Amersfoort, Hilton Royal Parc Soestduinen en Hotel Mercure Amersfoort Veluwemeer Putten.

Dezelfde prijs

Het ‘Amersfoort 750 jaar hotelarrangement’ is te boeken op vrijdag, zaterdag en zondag en dagelijks tijdens vakantieperiodes. Gasten krijgen een welkomstdrankje, een overnachting, een ontbijt, een informatiepakket over Amersfoort, een 750-jaar presentje en een programmaboekje over het jubileum.

De kosten voor twee personen in een driesterrenhotel bedragen 85 euro, voor een viersterrenhotel 99 euro. Het arrangement is te boeken tot 12 september.

Reageer op dit artikel