nieuws

Exclusief hotel voor teddyberen

Hotel

In het Engelse Beaulieu is een hotel geopend wat zich exclusief richt op gasten van het kleine, stille en harige soort: teddyberen. De beerbezitter legt 80 pond (ruim 100 euro) neer voor een ‘weekendje weg’ voor de teddy, inclusief detox, spa behandelingen, excursies en cadeautjes voor de knuffels.

Exclusief hotel voor teddyberen

In juni opent het Bartie Bristle Hotel, dat wordt uitgebaat door Julie Tatchell, die ook een luxe teddyberenwinkel bezit.

‘Onze visie is om een omgeving te creëren waar de moderne, gestresste beer uit de grote stad een paar dagen kan ontsnappen en ontspannen om de batterij weer helemaal op te laden en zich in schaamteloze luxe kan wentelen’, aldus Tatchell op Bighospitality.co.uk.

‘In het Bartie Bristle Hotel zorgen we ervoor dat we alles doen wat mogelijk is om elke beer weer op te frissen en hem de glanzende vacht van zijn jeugd terug te geven. Ik denk dat veel beren hier met een goed gevoel zullen vertrekken. Dat ze zich speciaal voelen, en bovendien gewaardeerd door hun eigenaar voor hun trouw.’

Reageer op dit artikel