nieuws

Exclusief merk BW naar Nederland

Hotel

Best Western lanceert het merk Best Western Premier Hotels nu ook in Nederland. Het nieuwe Frans Hals hotel in Haarlem is het eerste Nederlandse hotel onder dit nieuwe label. Premier-hotels moeten uitblinken in stijl, kwaliteit, sfeer, dienstverlening en uistraling.

Exclusief merk BW naar Nederland

Dat laat Best Western weten. De internationale hotelketen introduceerde het exclusieve label drie jaar geleden. Inmiddels mogen ruim tachtig hotels in 22 landen zich Best Western Premier noemen. Nu is Nederland aan de beurt met het Frans Hals hotel in Haarlem als primeur. Begin 2007 verwacht Best Western dat nog twee hotels aansluiten bij Premier.

Hotels met het label Premier moeten voldoen aan strenge regels ten aanzien van stijl, kwaliteit, sfeer, dienstverlening en uitstraling. Kwaliteitinspecteurs bezoeken met regelmaat de hotels om te controleren. Daarnaast gaat een designspecial op pad om potentiële hotels te informeren.

Volgens directeur Wytze van den Berg van Best Western Hotels Nederland is de komst van Premier naar ons land vanzelfsprekend. ‘Met de introductie van Premier in Nederland beantwoordt Best Western de vraag van onze gasten naar een bredere positionering en diversiteit. Tevens zal de introductie van het exclusieve Best Western Premier label ons in staat stellen om onze portfolio verder te vergroten’, aldus Van den Berg.

Reageer op dit artikel