nieuws

Extra hotelbedden voor Schiermonnikoog

Hotel

Het toeristische waddeneiland Schiermonnikoog krijgt er dertig hotelbedden bij. Uitbreiding van Hotel Graaf Bernstorff ligt hieraan ten grondslag. Het hotel heeft naast extra kamers nog meer plannen.

Extra hotelbedden voor Schiermonnikoog

Het viersterrenhotel krijgt ook een sauna- en fitnesscentrum. Verder komt er een vergaderruimte en een zonneterras. Het hotel wil met extra faciliteiten ook buiten het hoogseizoen meer gasten ontvangen.

Bestemmingsplan
Over de verbouwingen is op het eiland nogal wat te doen. Het plan zou in strijd zijn met het eilander bestemmingsplan. Zo wordt de nok van het pand negen meter hoog, terwijl maximaal acht meter is toegestaan.

Schiermonnikoog is het meest oostelijke begaanbare Waddeneiland van ons land. Het eiland telt ruim zesduizend slaapplaatsen voor toeristen. Volgens de website van VVV Schiermonnikoog telt het eiland negen hotels.

Zie ook:
Chris Luken shopt op De Wadden (nov, 2005)

Reageer op dit artikel