nieuws

Extra hotelovernachting kost Oranje 35.000 euro

Hotel

Het Hilton Sandton Hotel in Johannesburg in Zuid-Afrika kan een extra factuur van 35.000 euro uitschrijven aan de KNVB. Door een vroege aankomst van het Nederlands Elftal in Johannesburg zondagochtend is een extra overnachting voor de spelers, coaches, medische staf en begeleiders nodig.

Extra hotelovernachting kost Oranje 35.000 euro

Oranje vliegt na de oefenwedstrijd tegen Hongarije direct naar Zuid-Afrika. Door de vroege aankomst zouden de spelers zeker vier uur in de lobby van het hotel moeten wachten voordat ze naar hun kamer kunnen.

De technische leiding van Oranje drong er bij de KNVB op aan om een extra dag te boeken in het Hilton Sandton Hotel in Johannesburg. De KNVB was aanvankelijk tegen dit plan maar ging na aandringen van de spelers en trainers toch overstag.

Oranje verblijft tijdens de poulewedstrijden in het Hilton Sandton Hotel in Johannesburg. Het hotel is gesitueerd in het zakendistrict in het noorden van de stad. Het luxe hotel beschikt over diverse faciliteiten zoals een zwembad, wellness en meerdere restaurants.

Reageer op dit artikel