nieuws

Extra kamers voor Landgoed Mookerheide

Hotel

Landgoed, Jachtslot de Mookerheide in Molenhoek nabij Nijmegen krijgt 18 extra kamers. Het landgoed heeft nu nog 23 kamers. Daarnaast sluit De Mookerheide zich aan bij Hampshire Hospitality. Het hotel krijgt het label Hampshire Classic.

Extra kamers voor Landgoed Mookerheide

De Mookerheide werkte al samen met Historic Hotels of the Benelux, ook van Hampshire. Door zich nu aan te sluiten bij Hampshire wil eigenaar H. van Hout de zichtbaarheid van De Mookerheide in de Benelux vergroten. Het jachtslot bestaat dit jaar honderd jaar. Het slot – een rijksmonument – heeft een Jugendstil interieur dat op de lijst staat van honderd best bewaarde interieurs.

Van Hout is sinds 1986 eigenaar van het pand. Hij was het ook die van het pand een hotel maakte met 23 kamers. De accommodatie telt twee restaurants: ‘Baron van Luden’ of ‘Brasserie du Bois’. Verder kan het slot evenementen verzorgen tot 150 personen.

‘Deze bijzondere en luxe locatie is een aanwinst voor onze groep; aldus Kees van Wezel, Director of Franchise & Marketing bij Hampshire Hospitality.

Reageer op dit artikel