nieuws

Extra vervoersdienst om gasten te trekken

Hotel

Holiday Inn Amsterdam Schiphol introduceert dagelijkse ‘gratis’ busvervoer naar het centrum van Amsterdam.

Extra vervoersdienst om gasten te trekken

Holiday Inn Amsterdam Schiphol breidt het shuttlevervoer uit. Niet alleen kunnen gasten nu naar de luchthaven worden gebracht, ook het stadscentrum krijgt eigen busvervoer.

Gasten worden gratis naar het centrum van de hoofdstad gebracht en op vaste tijdstippen voor vijf euro weer opgehaald. ‘Geen hoge parkeerkosten of wachttijden met het openbaar vervoer maar een directe en regelmatige verbinding met het centrum vanuit het hotel,’ zo laat een woordvoerder weten.

Het busvervoer start als proef voor twee maanden.

Het hotel

Het Holiday Inn Amsterdam Schiphol is aangesloten bij de InterContinental Hotels Group, een internationaal bedrijf met zeven hotelketens onder zijn hoede. Met gezamenlijk 160 miljoen overnachtingen per jaar, bijna 590.000 kamers en meer dan 400 hotels verspreid over 100 landen.

Reageer op dit artikel