nieuws

F1 wereldkampioen Hamilton koopt hotel

Hotel

F1 wereldkampioen Lewis Hamilton heeft op Grenada een hotel gekocht. Hij legde voor het viersterrenhotel maar liefst 25 miljoen euro op tafel. Dat meldt de Telegraaf. Het hotel van Hamilton is te vinden op Grenada, dat het op tien na kleinste land ter wereld is en ligt in het Caraïbisch gebied.

F1 wereldkampioen Hamilton koopt hotel

Kamers in het hotel, genaamd ‘Grand Beach Resort‘, kosten 140 euro per nacht. Hamilton, die samen leeft met Nicole Scherzinger, zangeres van de Pussycat Dolls, wil het resort gaan omtoveren in een luxueus verblijf.

Overigens hoeft niemand zich zorgen te maken dat Hamilton de 25 miljoen euro niet makkelijk kan betalen. Zijn vijfjarig contract bij McLaren levert hem al 100 miljoen euro op en dat is exclusief sponsorinkomsten.

Reageer op dit artikel