nieuws

Fashion Hotel opent SKYY Bar

Hotel

Het Fashion Hotel Amsterdam heeft de SKYY Bar geopend. De bar op de tiende etage van het recent geopende hotel moet een ontmoetingsplaats worden voor zakelijke en leisure gasten van binnen en buiten Amsterdam.

Fashion Hotel opent SKYY Bar

De SKYY Bar is volgens hoteleigenaar WestCord Hotels een bijzondere plek om na werktijd met collega’s wat te drinken. Gasten kunnen er op grote hoogte genieten van vele cocktails en ‘culinaire bites’, bereid in een speciaal daarvoor aangelegde keuken. De bar is een samenwerking met SKYY Vodka.

De bar is strak ingericht en dagelijks geopend. Daarnaast is de bar te huur voor een informele borrel, een meeting of besloten diner.

Het Amsterdamse E.S.T.I.D.A. Interieurontwerp heeft getekend voor het interieur. ‘Bij het uitwerken van het interieurconcept van het Fashion Hotel stond het creëren van een tijdloze basis met een hoge comfortfactor voorop. Het interieur van de SKYY Bar kenmerkt zich door spectaculaire verlichting, rijke stoffering en de kleur zwart’, aldus Michel Ruijgrok van E.S.T.I.D.A.

Het Fashion Hotel Amsterdam telt 260 desingkamer met een ‘fashion touch’. Het hotel is onderdeel van WestCord Hotels en is sinds korte tijd open.

Reageer op dit artikel