nieuws

Feest in ‘griephotel

Hotel

Tientallen hotelgasten en personeelsleden die in quarantaine verbleven in een hotel in Hongkong hebben hun laatste avond in de lobby gevierd met muziek, dans en drankjes. Enkelen trokken de lakens weg die voor de ramen hingen.

Feest in ‘griephotel

Voorbijgangers zagen lachende hotelgasten die het glas hieven, berichtte dagblad de South China Morning Post vrijdag.

De 283 personen zaten een week lang met elkaar opgescheept. Ze mochten het Metropark Hotel niet verlaten uit angst voor verspreiding van de Mexicaanse griep. Een Mexicaanse hotelgast had het griepvirus onder de leden.

Tijdens het verblijf zouden zich twee stelletjes hebben gevormd. Een toeriste uit Shanghai vertelde erg blij te zijn dat ze weer weg mocht. ‘Ik heb nog niet eens gewinkeld.’ Sommigen gingen na het verblijf meteen naar het vliegveld, anderen gingen de stad in.

Reageer op dit artikel