nieuws

Figi en Slot Zeist in strip

Hotel

Figi en Slot Zeist figureren deze week in de bekende strip van Jan, Jans en de Kinderen. De strip wordt wekelijks met 500.000 Libelle abonnees door maar liefst 2,7 miljoen Nederlanders gelezen.

Figi en Slot Zeist in strip

De strip is het resultaat van een samenwerking tussen uitgeverij Sanoma, Gemeente Zeist, Stichting Centrummanagement Zeist en Hotel Theater Figi & Slot Zeist.

Naast de strip in de Libelle is het in Figi en Slot Zeist gedurende de hele maand mogelijk om een speciaal Jan, Jans en de Kinderen familie hotelarrangement te boeken, te eten van de speciale Jan, Jans en de Kinderen menukaart met lievelingsgerechten van de stripfiguren en is het mogelijk om in beide locaties bijna alle Jan, Jans en de Kinderen stripboeken te lezen.

Naast de strip worden de lezers via aankondigingen in de Libelle en op de website van het vrouwenblad op de hoogte gebracht van alle J,J,K activiteiten. Inmiddels hebben al vele families kunnen genieten van de tentoonstelling in en om het Slot, de speciale J,J,K trein die door Zeist rijdt en de J,J,K gerechten op de menukaart, zo meldt Figi.

Reageer op dit artikel