nieuws

Figi heeft filmpremière Harry Potter

Hotel

In Figi in Zeist vindt maandagavond 11 juli de première van Harry Potter and the Dealthly Hallows – Part 2 plaats. Dat is tien jaar na de start van het grote Harry Potter-filmavontuur in ons land, dat eveneens in Figi begon.

Figi heeft filmpremière Harry Potter

Tijdens de première op 11 juli wordt de film voor het eerst getoond in 3D. De meest succesvolle filmreeks aller tijden zal bij Figi in Zeist tot een spectaculair einde komen en maakt hiermee de cirkel rond, zo laat filmmaatschappij WB weten.

De film Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 is twee dagen na de première in Figi te zien in de bioscopen in Nederland. Figi ontpopt zich de laatste jaren steeds vaker als premièrelocatie voor bekende films.

Operations Manager Richard Francke van Hotel Theater Figi & Slot Zeist laat weten dat voor de première compleet nieuwe en state of the art projectoren worden ingezet. ‘Waarmee direct een einde komt aan 85 jaar film op 35 mm formaat. Vanaf nu dus haarscherpe digitale projectie bij Figi’, aldus Francke.

Reageer op dit artikel