nieuws

Film Zwartboek in Figi

Hotel

Hotel Theater Figi in Zeist gaat films uitzenden tijdens het Nederlands Film Festival. Tussen 28 september en 5 oktober draait in de Figi-bioscoop onder andere Zwartboek, de nieuwe film van de befaamde regisseur Paul Verhoeven.

Film Zwartboek in Figi

Naast Zwartboek worden ondermeer de film SL8N8, Ober!, Nachtrit en Pretpark Nederland getoond. F&b-manager Richard Francke meldt dat bij enkele vertoningen de makers of cast van de film aanwezig zijn om een extra toelichting op de film te kunnen geven.

Figi stelt dat het met deze samenwerking wil benadrukken dat cultuurfilms een belangrijke plaats inneemt in de programmering van Figi Hotel Theater. Het Nederlands Film Festival is een filmfestival dat sinds 1981 in september en oktober wordt gehouden in Utrecht.

Reageer op dit artikel