nieuws

Finalisten F&B professional of the year

Hotel

Zaterdag 22 januari wordt bekend wie van de drie finalisten zichzelf F&B Professional of the year 2011 mag noemen.

Finalisten F&B professional of the year

De drie personen die meedingen naar de F&B Professional of the year Award voor 2011 zijn:

– Suzanne de Zwaan, F&B manager van hotel en congrescentrum Papendal in Arnhem,

– Harm van Beurden, restaurant en banquetmanager van conferentiehotel Kapellerput in Heeze,

– Kim van Velzen, general manager Meetings Plaza en Seats2Meet.com in Utrecht en Maarssen.

De drie finalisten zijn gekozen door branchegenoten uit een lijst van tien kandidaten. Stemmen kon via de site Hotellerie.nl en tijdens de HotelloTOP op de Horecava 2011. In totaal zijn 56.533 stemmen uitgebracht. De Zwaan kreeg ruim twaalfduizend stemmen, Van Beurden en van Velzen kregen er elk ruim tienduizend.

Joop Braakhekke

De winnaar wordt 22 januari 2011 bekend gemaakt tijdens het nieuwjaarsgala van de Association of Food & Beverage Management (AF&BM), de organisator van de wedstrijd in de kapel van het NH Barbizon Palace.

De jury bestaat dit jaar uit Lodewijk van der Grinten (KHN), Joop Braakhekke (La Garage en En Pluche), Frithjof de Waard (Partners & Hospitality) en Frank Lindner (Hospitality Management). De jury let met name op innovatie, onderwijs, duurzaamheid en authenticiteit. Dat zijn ook de pijlers van AF&BM voor komend jaar.

Reageer op dit artikel