nieuws

Finalisten Hotello of the Year Award bekend

Hotel

Poleanne Vluggen, Viona Terleth en Marijke Schreiner maken kans op de Hotello of the Year Award 2012. Woensdag 11 januari wordt tijdens het HotelloTop Year Event Congres in Amsterdam RAI bekend wie Mike Coumans opvolgt.

Finalisten Hotello of the Year Award bekend

De drie hotelschoolafgestudeerden plaatsten zich in twee fasen voor de finale. Tussen 5 en 11 december brachten ruim 2.800 mensen hun stem uit op negen genomineerden.

De vijf besten presenteerden zich 12 december aan de jury, die bestaat uit voorzitter Caro van Eekelen (Accor Hotels Nederland), Pascale de Wijs (Likewise), Esther Raats-Coster (Talent naar de Top), Claire van Campen (Eden City Hotels), Hans Poortvliet (HSMAI), Ewout Cassee en Mike Coumans (Sendsteps en winnaar vorig jaar).

De award is de jaarlijkse verkiezing voor afgestudeerde hotello’s van een erkende Hoge Hotelschoolopleiding in Nederland, die onderscheidend presteren binnen het jaarthema van HotelloTOP.

Dit jaar is het thema ‘Sheconomy’. Criteria zijn onder andere subliem voorbeeld van vrouwelijk ondernemerschap/vrouw in topfunctie en innovatief of aantoonbaar bezig zijn met marketing gericht op vrouwen.

De winnaar ontvangt een maatpak aangeboden door Shesuit.

Reageer op dit artikel