nieuws

Fitness Swissôtel verzorgt ook de ziel

Hotel

Swissôtel Amsterdam beschikt sinds kort over Amrita Fitness. Dit is een bijzondere vorm van fitness waarbij niet alleen het lichaam maar ook de geest onder handen wordt genomen. Deze nieuwe service wordt exclusief aangeboden aan alle hotelgasten.

Fitness Swissôtel verzorgt ook de ziel

De fitnessruimte is speciaal ingericht met de modernste ‘cardio vasculaire’ apparatuur, maar voorziet ook in de mogelijkheid voor de welbekende BBB-oefeningen. De afkorting staat voor: buik, billen, borsten en benen.

Tijdens het fitnessen kan de gast genieten van een uitzicht over de Dam en het Damrak.. Het Amrita concept bestaat uit Amrita Spa, Amrita Fitness en Amrita Wellness. Het biedt een oase van rust en ontspanning met daarbij een complete verzorging van het lichaam, de huid en de ziel.

Het concept is exclusief beschikbaar in Raffles Hotels & Resorts and Swissôtel Hotels & Resorts.

Reageer op dit artikel