nieuws

Fletcher Hotels neemt Best Western Nieuwvliet-Bad over

Hotel

Fletcher Hotels slaat weer toe op de overnamemarkt. De hotelketen neemt Best Western Nieuwvliet-Bad in Nieuwvliet-Bad in Zeeuws-Vlaanderen over. Per 1 april wappert de vlag van Fletcher op het in de regio bekende hotel.

Fletcher Hotels neemt Best Western Nieuwvliet-Bad over

Het hotel geniet populariteit onder, met name, Belgische gasten. Maar de mix met Nederlandse gasten zal alleen maar toenemen na de overname van Fletcher Hotels, zo laat Fletcher weten in een persbericht.

Het hotel heeft 35 kamers, bar, restaurant en een luxe wellness. Ad Mutsaers blijft voorlopig nog eigenaar van het onroerend goed van Nieuwvliet-Bad. Eigenaar en huurder gaan samen optrekken om het kameraantal te verdubbelen naar 70 stuks, iets waar alle partijen inclusief de gemeente hun zinnen op hebben gezet.

Het hotel is gelegen direct tegen de duin aan. ‘Van origine hebben wij een grote voorliefde voor hotels aan de Nederlandse kust, we zijn nu wel onderhand de grootste aanbieder van hotelkamers aan onze eigen kust’, aldus Chris Luken van Fletcher, die de contracten ondertekende met verkopers Ad en Mieke Mutsaers die tevens ook nog eigenaar zijn van Best Western Hotel de Druiventros te Berkel Enschot.

Fletcher Hotels exploiteert momenteel 52 hotels te Nederland in eigendom. Rabo Participaties trad in 2010 aan als mede-aandeelhouder. Het bedrijf werd onlangs uitgeroepen tot “Best Managed Company 2011 by Deloitte” en “Populairste Hotelketen van Nederland 2011 by Zoover”.

Reageer op dit artikel