nieuws

Fletcher koopt Best Western hotel Hiddingerberg

Hotel

Fletcher koopt het Best Western Hotel Hiddingerberg in Steenwijk. Het hotel wisselt met ingang van 1 maart van eigenaar. Alle medewerkers kunnen aanblijven.

Fletcher koopt Best Western hotel Hiddingerberg

Het horecabedrijf langs de A32 is nu nog eigendom van Leo (58) Sassen en Fokje (56) Sassen-Oost. Ze doen het hotel van de hand vanwege gebrek aan opvolging. Het personeel is al eerder deze week op de hoogte gebracht.

In januari 2005 sloot hotel Hiddingerberg zich aan bij Best Western. Het hotel telt 36 gastenkamers en 5 vergaderzalen. Ook is er een fitnessruimte, zijn er biljarttafels en een a la carte-restaurant. Twee jaar geleden won het hotel de Best Western Quality Award. Na 1 maart gaat het verder onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk.

Leo en Fokje Sassen gaan na 1 maart genieten van hun vrije tijd. ‘We hebben meer dan veertig jaar keihard gewerkt’, geeft Leo aan. ‘Omdat wij geen opvolging hebben, zijn we blij met deze overname, waardoor de continuïteit is gewaarborgd.’

Reageer op dit artikel