nieuws

Fletcher meldt twee aanwinsten

Hotel

Fletcher Hotel Group heeft Duinhotel Haamstede in het Zeeuwse Burgh-Haamstede en Hotel De Zwaan in Beekbergen ingelijfd. Beide hotels vallen per 1 januari 2009 onder de vlag van de snelgroeiende hotelketen.

Fletcher meldt twee aanwinsten

Hotel De Zwaan krijgt een naamsverandering en gaat hotel Het Veluwse Bos heten. Bij beide hotels is de eigenaar uitgekocht en heeft Fletcher een eigen management neergezet, zo meldt Fletcher-directeur Rob Hermans.

Duinhotel Haamstede is een viersterrenhotel en beschikt over 41 luxe kamers. Het hotel ligt op steenworp afstand van de Noordzee en heeft vier conferentiezalen. Verder beschikt het over een sauna, fitness, solarium en draadloos internet.

Hotel De Zwaan in Beekbergen telt drie sterren. Het hotel is gelegen tussen Apeldoorn en Arnhem op loopafstand van het centrum van Beekbergen en het bos. Hotel De Zwaan telt 49 kamers.

Reageer op dit artikel