Dat laat
Hotel de Dikke van Dale is recent verbouwd, heeft 64 luxe kamers, een restaurant, lounge en een casinovergunning. In januari zal het restaurant worden uitgebreid met een grote serre. Daarnaast liggen er plannen voor uitbreiding van nog eens veertig kamers.
Het hotel ligt op slechts enkele minuten van populaire Belgische badplaatsen zoals Knokke en Brugge en het driesterrenrestaurant Oud Sluis van Sergio Herman. Sluis kent jaarlijks 5 miljoen toeristische bezoekers.
Fletcher verkrijgt middels dit overgenomen hotel meer toegang tot de Belgische markt welke zich op Nederland richt. Het hotel past ook in haar groene natuurimago van Fletcher
‘Sluis is onlangs uitgeroepen tot het tweede groenste dorp van héél Europa, wij zijn daarom extra verheugd met deze locatie’, Chris Luken, ceo van HMG, die met Fletcher ondanks de huidige hotelmarkt toch haar kansen weet te pakken.
Luken: ‘Bedrijven die juist nu innoveren, uitbreiden en investeren komen straks veel sterker uit de crisis dan menig concurrent en wij willen bij die groep horen’.