nieuws

Fletcher schrikt, anticipeert en scoort met Kruidvat-actie

Hotel

De spectaculaire actie van Fletcher, waarbij hotelovernachtingen voor slechts 9,95 euro worden aangeboden bij Kruidvat, heeft voor veel rumoer gezorgd. De 100.000 hotelvouchers waren vrijwel direct uitverkocht. Vrijdag volgt een tweede tranche van 100.000 vouchers. Op Marktplaats.nl worden de bonnen inmiddels met forse opslag te koop aangeboden.

Fletcher schrikt, anticipeert en scoort met Kruidvat-actie

Blije en boze gezichten bij de betrokkenen van de spectaculaire kortingsactie van de Fletcher Hotel Group bij 700 winkels van Kruidvat. Fletcher spreekt van een groot succes terwijl klanten van Kruidvat woedend en teleurgesteld zijn.

De 100.000 hotelvouchers in de 700 winkels van Kruidvat waren kort na de opening uitverkocht. Sommige mensen gingen er, tegen de actievoorwaarden in, met wel twintig kaarten vandoor.

Overbelast

De Telegraaf meldt dat veel klanten van Kruidvat teleurgesteld zijn. Teleurgesteld omdat ze geen vouchers meer konden kopen, of de vouchers niet konden verzilveren omdat de speciale website overbelast was.

Fletcher laat weten zeer tevreden te zijn over de actie en dat er vrijdag 31 oktober een tweede tranche van 100.000 vouchers in de Kruidvat-filialen ligt. Om nieuwe problemen met de speciale actiesite www.fletheractie.nl te voorkomen, adviseert Fletcher consumenten om niet massaal direct te gaan reserveren.

Marktplaats.nl

‘Dat is ook niet nodig omdat de actie een half jaar loopt en er voldoende beschikbare kamers zijn. De consument heeft dus voldoende tijd om op gemak te reserveren. Indien noodzakelijk wordt de inwisselbaarheid van de vouchers gewoon verlengd, waardoor het aantal beschikbare kamers gewoon toeneemt’, aldus directeur Rob Hermans van Fletcher Hotel Group.

Via de koopjessite www.marktplaats.nl worden inmiddels veel hotelvouchers van de speciale actie te koop aangeboden. Veelal met een flinke opslag, oplopend tot wel 30 euro per voucher. De normale prijs is 9,95 euro. Daar komt 5 euro administratiekosten bij in het hotel. De vouchers kunnen worden gebruikt in de 30 drie- en viersterrenhotels van Fletcher.

Reageer op dit artikel