nieuws

Fletcher wint ‘Best Managed Company Nederland 2011

Hotel

Fletcher Hotels mag zich tot de best geleide organisatie binnen het Nederlandse midden– en grootbedrijf rekenen. De hotelketen is een van de winnaars van de prijs ‘Best Managed Company Nederland 2011’ van accountantskantoor Deloitte, de KVK, VNO-NCW en TiasNimbas Business School.

Fletcher wint ‘Best Managed Company Nederland 2011

Fletcher Hotels is volgens de organisatie een uitblinker en bewijst over een doordachte en duurzame strategie te beschikken, aldus de jury. Naast groeivisie had de jury speciale aandacht voor de thema’s strategie -& beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie, mensen en cultuur.

De door Chris Luken opgerichte hotelketen wist enkele weken geleden ook al de Zoover award voor“ Populairste Hotelketen van Nederland 2011” in de wacht te slepen. ‘Niet alleen het populairste meisje van de klas maar ook nog eens met de beste cijfers, een kroon op ons werk dat we zullen gaan voortzetten’, aldus Rob Hermans, ceo van Fletcher Hotels.

Reageer op dit artikel