nieuws

Flinke run op lidmaatschap Worldhotels

Hotel

Er is een flinke run gaande op een lidmaatschap van Worldhotels. In de periode van januari tot en met juni dit jaar kreeg de hotelclub maar liefst 327 lidmaatschapaanvragen. Slechts 44 hotels kwamen overigens door de strenge selectiecriteria en traden toe tot de marketing- en reserveringsorganistatie voor individuele hotels.

Flinke run op lidmaatschap Worldhotels

Nog nooit kreeg Worldhotels zoveel aanvragen om lid te worden binnen. ‘We zijn uiteraard zeer verheugd over deze enorme belangstelling, maar blijven onveranderd vasthouden aan onze groeistrategie. Die is beheerst en kieskeurig’, aldus marketingmanager Rob van der Beek van Worldhotels Benelux.

Van de 44 nieuwe hotels zijn er twintig gevestigd in Europa, zestien in de VS en negen in Azië. In ons land trad Hotel Figi in Zeist toe tot de exclusieve hotelclub. Door het strenge selectiebeleid komt het percentage toelatingen uit op ongeveer 15 procent.

Worldhotels is een internationale hotelgroep die bestaat uit individuele hotels in particulier eigendom of kleinere regionale hotelketens. De groep bestaat uit ruim vijfhonderd hotels, verdeeld over zeventig landen. De keten richt zich op de zakelijke reiziger, de vergader- en incentive markt en de toerist. In ons land zijn ondermeer het Kurhaus in Scheveningen, Duin & Kruidberg in Santpoort en Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee aangesloten.

Reageer op dit artikel