nieuws

Forse omzetstijging Dorint op Schiphol

Hotel

Het grootste viersterrenhotel van Schiphol, Dorint Hotel Amsterdam Airport, heeft in de eerste helft van dit jaar een omzettoename behaald van 25 procent ten opzichte van de eerste zes maanden van crisisjaar 2009.

Forse omzetstijging Dorint op Schiphol

General manager Kees Teer noemt de omzetstijging uitzonderlijk goed en denkt dat ook andere hotel op en rond Schiphol betere resultaten boeken dan een jaar geleden.

‘De volumes komen weer sterk terug en ook de prijzen zitten weer goed in de lift. We zijn nog lang niet terug op het oude niveau van voor juli 2008, maar merken dat de druk op de markt weer terugkomt’, aldus Teer.

De vooruitzichten voor de rest van het jaar zijn volgens Teer goed. ‘Voor de maanden september en oktober zijn we al verschillende dagen met congressen en meetings volgeboekt. Ook de vooruitboekingen nemen weer toe. Vorig jaar boekten bedrijven zeer kort van te voren hun evenementen omdat er toch wel voldoende plek was’.

Dorint Hotel Amsterdam is met 442 kamers een van de grootste hotels van Schiphol. Het hotel maakt deel uit van het in Europa opererende Dorint Hotel & Resorts groep.

Reageer op dit artikel