nieuws

Franchisers GT optimistisch over aankoop merk

Hotel

De franchisevereniging van Golden Tulip zegt een goede kans te hebben het merk Golden Tulip over te nemen. De Nederlandse franchisers praten momenteel met buitenlandse collega’s en verwachten op korte termijn overeenstemming.

Franchisers GT optimistisch over aankoop merk

Dat zegt Harry Westers, die het woord voert namens de franchisers. ‘We zijn geen potentiële koper voor de veertien Nederlandse en twaalf Duitse hotels die in een bidbook worden aangeboden. Wel maken we een goede kans om het merk Golden Tulip over te nemen. Althans, mijn gevoel is goed.’

Westers zegt gesprekken te hebben gevoerd met internationale franchisers en te verwacht ‘binnen een paar dagen’ overeenstemming te hebben bereikt.

Donderdag 16 april schreven de bewindvoerders van Golden Tulip een bidbook uit. Potentiële kopers kunnen een prijsindicatie afgeven. Het gaat om veertien hotels in Nederland en twaalf in Duitsland. Bewindvoerder Rinke Dulack heeft laten weten dat de kans aanwezig is dat er zaken worden gedaan met meerdere partijen.

Reageer op dit artikel