nieuws

Frans Wientjes naar Park Plaza Hotels

Hotel

Park Plaza Hotels kondigt aan dat het circa 25 miljoen euro gaat investeren in haar Nederlandse hotel portfolio. Het heeft Frans Wientjes (ex-Eden Hotel Group) aangesteld om deze investering te beheren.

Frans Wientjes naar Park Plaza Hotels

De totale investering heeft betrekking op de bouw van het art’otel amsterdam en uitgebreide renovaties voor het vlaggenschip Park Plaza Victoria Amsterdam, het nieuw verworven Park Plaza Amsterdam Airport, het centraal gelegen Park Plaza Utrecht, en het eerste hotel van het bedrijf, Park Plaza Mandarin Eindhoven.

De investeringen zullen beheerd worden door Frans Wientjes, die terugkeert bij Park Plaza Hotels als Regional General Manager Continental Europe. Wientjes’ laatste functie was als algemeen directeur van Eden Hotel Management, waar hij verantwoordelijk was voor het dagelijkse management en de operationele groei van de portefeuille van twaalf naar zeventien hotels.

Voorafgaand aan Eden, was Wientjes Regional Manager Benelux voor Park Plaza Hotels en heeft hij ook senior management posities bekleed bij Bilderberg Hotels & Restaurants en Gauchos Restaurants.

Boris Ivesha, President & CEO van Park Plaza Hotels, over het aantrekken van Wientjes: Ik ben blij om Frans weer te verwelkomen en ik ben ervan overtuigd dat hij ervoor zal zorgen dat onze aanzienlijke investeringen goed worden besteed’.

Frans Wientjes, de nieuw benoemde Regional General Manager Continental Europe, over zijn benoeming: ‘Ik ben erg blij om in deze spannende tijd naar Park Plaza Hotels terug te keren. Mijn focus zal in eerste instantie liggen in het begeleiden van de hotels tijdens de uitgebreide renovaties en de voorbereiding voor de opening van art’otel amsterdam’.

Reageer op dit artikel