nieuws

Franz Conde is Chef of Champions

Hotel

Chef Franz Conde van Roberto’s Restaurant Hilton Amsterdam heeft de Europese ‘Chef of Champions’ wedstrijd van Hilton Worldwide gewonnen. Hij liet Durmuş Şen van Hilton Istanbul en Sebastian Krebs van Hilton Basel achter zich.

Franz Conde is Chef of Champions

Franz Conde won met een voorgerecht: kort gesmoorde kabeljauwfilet in ‘acqua pazza’ bouillon met pikante worst. De finale werd gehouden in het McLaren Technology Center in Woking, Verenigd Koninkrijk.

Vodafone McLaren Mercedes

De professionele jury werd geleid door Roberto Giudici, Europees Culinary Operations Director van Hilton Worldwide. De culinaire wedstrijd was een initiatief van de Europese Food & Beverage divisie van Hilton Worldwide en is mogelijk gemaakt door de samenwerking met het Vodafone McLaren Mercedes team.

Voedingseisen

De gerechten zijn niet alleen beoordeeld op kwaliteit, smaak en presentatie. De chefs dienden ook rekening te houden met speciale voedingseisen die Formule 1-coureurs in staat stellen maximaal te presteren.

Haast

Om de drukte van catering tijdens een Formule 1 race na te bootsen, moesten alle gerechten binnen drie uur bereid zijn en binnen 10 minuten na bestelling geserveerd worden.

Reageer op dit artikel